Η FINSTICK Innovations παρουσίασε το Liquid Bonus™ Ecosystem - το πρώτο ανεξάρτητο σύστημα κινήτρων που επικεντρώνεται στο όφελος των καταναλωτών.

Μόσχα, 25 Δεκεμβρίου 2021 - Η FINSTICK Innovations ολοκλήρωσε την ανάπτυξη και την πιλοτική δοκιμή του οικοσυστήματος Liquid Bonus™.

Το Liquid Bonus™ (συντομογραφία LiqBon™) είναι ένα αμετάκλητο και ευέλικτο σημείο ανταμοιβής σχεδιασμένο για ηλεκτρονικές συμβουλές και άλλες μεμονωμένες ανταμοιβές. Δημιουργημένο ως ανοιχτό και ανεξάρτητο διακριτικό, μπορεί να δοθεί δωρεάν και να γίνει αποδεκτό από επιχειρήσεις, λιανοπωλητές ή ιδιώτες. Το LiqBon™ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για καμπάνιες απόκτησης πελατών λιανικής, προωθήσεις και την υπηρεσία "περιαγωγής αφοσίωσης".

Αυτό είναι το εργαλείο μάρκετινγκ που στοχεύει κυρίως στα συμφέροντα των καταναλωτών και ενός ευρέος φάσματος μικρών συμμετεχόντων στην αγορά που δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν και να χρησιμοποιήσουν το δικό τους σύστημα για να προσελκύσουν και να αναπτύξουν πελάτες για κάποιο λόγο ή το δημιούργησαν αλλά δεν μπόρεσαν να ανταγωνίζονται . με τους μεγαλύτερους παίκτες της αγοράς. Το LiqBon™ είναι πλήρως διαλειτουργικό και δεν διαθέτει πρόγραμμα πιστότητας παλαιού τύπου για να το σταματήσει. Η κυκλοφορία των ανταμοιβών Liquid Bonus™ πραγματοποιείται στο ανοιχτό οικοσύστημα του Club LiqBon™ (liqbon.club), χωρίς εταιρικά ή γεωγραφικά όρια.

«Έχουμε εφεύρει και κυκλοφορήσει σε ελεύθερη κυκλοφορία την επιβράβευση Liquid Bonus™ ως το πρώτο παγκόσμιο και ανεξάρτητο ψηφιακό διακριτικό κινήτρου σε ηλεκτρονικές συμβουλές και προσφορές. Θα λειτουργήσει εξίσου καλά προς όφελος όλων των χρηστών, από τους καταναλωτές και τους μικρούς λιανοπωλητές έως τους μεγάλους κατασκευαστές και τις διεθνείς αλυσίδες λιανικής που ενδιαφέρονται να αυξήσουν τον αριθμό των αγοραστών με κίνητρα.» τόνισε ο Juli Kuznetsov, Διευθύνων Σύμβουλος της FINSTICK Innovations.

Μέχρι στιγμής, αυτό το οικοσύστημα επιβράβευσης Club LiqBon™ είναι στα σπάργανα. Παρόλα αυτά, χάρη στην κοινότητα των χρηστών, θα γίνει σύντομα μια αξιόπιστη και ώριμη υπηρεσία ικανή να εξαλείψει τις περισσότερες αντιφάσεις και αδικίες που υπάρχουν σχετικά με τη συσσώρευση και την ακύρωση πόντων πίστης ή μιλίων σε κεντρικά εταιρικά συστήματα πίστης και προώθησης πωλήσεων.

Για τους περισσότερους μεγαλύτερους λιανοπωλητές, το Liquid Bonus™ θα παραμείνει κάτι σαν «ανόητο παιχνίδι» μέχρι να αρχίσουν να το χρησιμοποιούν εκατομμύρια υποψήφιοι αγοραστές. Στη συνέχεια, αυτό το εργαλείο θα καταλαμβάνει τουλάχιστον μια θέση για την "περιαγωγή μεταξύ προγραμμάτων" - μια υπηρεσία που έχει σχεδιαστεί για να ανοίγει τα αυστηρά κεντρικά κλειστά προγράμματα πιστότητας και άλλα συστήματα εταιρικής ανάπτυξης πελατών.

«Πιστεύουμε στην επιτυχία του Liquid Bonus™, καθώς σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε προς όφελος των αγοραστών και των επιχειρήσεων που είναι έτοιμες να εφαρμόσουν μια πιο ευέλικτη, δίκαιη και ανοιχτή πολιτική πελατών. Επιπλέον, οι τεχνολογίες πληροφοριών και τηλεπικοινωνιών του 21ου αιώνα έχουν προσφέρει άνευ προηγουμένου ευκαιρίες για αυτοοργάνωση και δημιουργία κοινοτήτων χρηστών που μπορούν να ανταγωνιστούν με επιτυχία ακόμη και τους εταιρικούς κολοσσούς. Πολλά πράγματα αλλάζουν στη μετά την πανδημία εποχή. Ελπίζω ότι οι περισσότερες από αυτές τις αλλαγές θα είναι χρήσιμες στη συντριπτική πλειοψηφία των μικρότερων εταιρειών ή των συμμετεχόντων στην παγκόσμια αγορά». , αυτός πρόσθεσε.

About FINSTICK Innovations: FINSTICK Innovations LLC (www.finstick.net) is a startup focused on disruptive IT technology for the emerging fintech, blockchain, community management, and digital retail markets. Founded in 2017, FINSTICK Innovations relies on highly motivated professionals in cryptography, mobile payments, smart cards, telecommunications, and value-added services. With over twenty years of hands-on experience and several invention patents, our team is the bearer of the best Russian practices in software design, development, optimization, and integration of complex IT systems.

About the Liquid Bonus LiqBon™: Liquid Bonus LiqBon™ is a digital token of gratitude, multipurpose electronic tips, a versatile non-expiring irrevocable reward point designed for individual rewards. It can also be efficient for retail customer acquisition campaigns, promotions, and even establishing loyalty systems roaming service. Liquid Bonus™ works with a user-friendly mobile interface providing secure access to buyers' and sellers' LiqBon™ Pouches, as well as the frictionless exchange of reward points. LiqBon™ is fully independent, interoperable, and has no legacy loyalty program holding it back. As such, it is the Liquid Bonus™ that can consolidate the fragmented loyalty rewards market into a single and healthy ecosystem.

About Club LiqBon™: Club LiqBon™ (www.liqbon.club): is a valuable part of the disrupting Liquid Bonus™ ecosystem based on the state-of-the-art Blockchain solution invented by FINSTICK Innovations. It provides a unique combination of throughput, reliability, and security, eliminating most of the mass-market frictions related to the complexity and costliness of modern loyalty programs. It is also a free complimentary marketing tool aimed at unlocking the retail market potential by activating dormant customers who are motivated but don't visit. First of all, it is aimed at a wide range of smaller retail market players who either failed to implement their own CRM system for attracting and developing customers or launched it but have failed to compete with bigger retailers.
Club LiqBon™ provides direct interaction between smaller retailers and consumers, bypassing intermediaries. This interaction shall improve over time so buyers will be able to get cheaper first-hand products and services.

About LiqBon™ Community: Today, more than ever, we are missing associates and adeptors for improving the ecosystem and telling about its benefits. Therefore, we are looking for allies and regional associates who would soon become respected and influential members of the LiqBon™ driven public retail community. Please forward this press release to at least ten people you know who might be interested in it or who may find Liquid Bonus ecosystem useful to their business. We truly believe in the power of community. We also believe that small retailers and manufacturers can compete with the fat cats of the larger retail business by joining a free ecosystem consolidating smaller retailers and consumers. Please email us your suggestions for improving the service and your articles / opinions for publication in our blog LiqBon™. Please stay tuned to our Telegram, Twitter, MEDIUM.COM or Reddit. pour les dernières nouvelles de Liquid Bonus™. channel for the latest Liquid Bonus™ news. Also do not hesitate to join our Telegram discussion group.
You can also join our design, development, or promotion environment to make a feasible contribution to the Liquid Bonus™ development. Please send us your suggestions on how you can help the LiqBon™ ecosystem becoming more convenient and attractive so we can qualify which team yo can join.
We are looking for active regional coordinators who can become leaders of the LiqBon™ community in their region or even country.
Join us, and we will DO TOGETHER!